Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara

Att dra sig upp
nattbadet slocknade mig så hårt
drömmarna förvillade

Att möta dagen
regler
som får mig att glömma
hur man är människa




Fri vers av Malla
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-25 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla