Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration

Inspiration

är som musik

Den bara kommer

Tonsatt och klar;

att fästas

på notpapper




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-31 04:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Det känner jag igen mig i! Ibland får man dock vänta länge. Gott Nytt År!
2016-12-31

  Verner Forsman
Ja på vissa sätt.
Är det nog just så perfekt.
Samtidigt behöver den nog (ibland) ges tid till att formas. Och varsamt fås att blomma.
Ges både närhet, ömhet och värme... för att riktigt kunna blomma ut.

Att bara slänga lite saker (hipp som happ) upp på en duk...
det fungerar nog ofta väldigt sällan. Om man nu inte verkligen har tur. (vilket ju oftast händer alltför sällan.. om man nu inte verkligen har tur ;) )
2016-12-31

  Marita Ohlquist VIP
Sådana stunder är guld värda, 24 karat!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP