Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riksdagsmän

Herr Värre i Tagen

hojtar i riksdagen

värre än Tage i Hotagen




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-31 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP