Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska hämta solen på förskolan

Jag ska hämta solen på förskolan
Hav och sol
Marisol
Jag skall hålla henne i handen
och gå från Vegagatan
Ostindiegatan och Linnégatan
till Järntorget
Titta i skyltfönstren
på vackra brudklänningar
toka oss lite
busa och gräla
skratta åt en hund
balansera på räcket
köpa en glass
sitta och dingla med benen
prata om himlen och molnen
Det är lycka för mig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-31 08:20



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Underbar titel. Annars är jag lite avis på innehållet. .... Inga barnbarn här. Texten är lite som en glad spårvagn
hitdit å skutt bland fönster fulla av förunderliga saker.
2017-01-24

  Nils-Robert
Vilken mysstund med barn!! Härlig text
2017-01-06

  Kjell Åhsberg
Härligt! Ta vara på stunden, vare sig den existerar i verkligheten eller bara är fantasi. Lyckan ska man vara rädd om.
2017-01-03

  Eva Helene VIP
Vilken härlig vardagslycka!
2017-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar livslust och livsglädje!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP