Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden går allt snabbare och jag har svårt att hänga med.


Nyårstankar

Timmar, dagar, år

galaxen galopperar

tiden står i kö




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 1816 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-31 11:29



Bookmark and Share


  limerick
En fin nyårshaiku helt i tiden!
2016-12-31

    ej medlem längre
snudd på genialt poem, helt i min smak! mycket fint, bokning o applåd. tack.
2016-12-31

  Jan Widströmer VIP
Tiden personlig och klocktid, olika. Därmed också en sorts illusion. Nyår en mänsklig gränssättning som är olika i olika kulturer. Klocktiden går förstås inte snabbare, men vår personligt upplevda tid kan både öka och sakta in. En intressant del av vår mänsklighet du gör haiku av.
2016-12-31

  alicja lappalainen VIP
finurlig med " tiden står i kö " GILLAR!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP