Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord som bara poppa upp( en text jag skrev på facebook


En hälsning, en tanke, ett minne

 

Med denna talande bild vill jag bara tacka för 2016, som ju varit lite av dödens år.. man tänk, alla skall ju dit om vandra kanske bara för att omgruppera eller lära något nytt om det som vi kallar livet, så frukta ej.. vi ses ju där. ALLIHOPA mina "visdomsord" är att vi skall lära oss något, typ förlåtelse, empati, ödmjukhet eller kärlek... vad det än månde vara, så låt oss vara starka i vår vänskap och låta hat och elände bara vara ett minnes ord blott, jag är ju en känslo själ, en man som bär på en MASSA kärlek om livet, vänner, människor, djur och natur...har även en del ont som jag håller på att radera och kapsla in i en box i mitt inre, för att så småningom förintas av förlåtelsens medgivande från diverse partners. Älskar er svaga som starka, låt oss hoppas på att 2017 bär på en massa kärlek och respekt för varandra.. vi är ju alla specifika och unika i vår mänsklighet....

Om inte så får ni här lite Lasselove att stärka er med, ty jag älskar er ALLA... Och mina kramar.. är dom starkaste i landet♥♥♥ sägs det bland äventyrare, forskare, änglar och älvor. ♥♥♥♥♥




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-31 11:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härliga, hoppfulla ord du skriver...tack för dem...kramar tillbaka...
2017-01-02

    ej medlem längre
Hoppas även du får ett gott nytt år!! Varma kramar
2017-01-02

  Bo Himmelsbåge
Tack, min vän, för Dina Starka, Kärleksfulla o Förlåtande visdomsord...

Vi hoppas att 2017 bär dem i sitt sköte...

För... som Du skriver... VI ska alla den vägen vandra, frågan är bara när...
Så... varför inte göra det bästa av situationen o försöka lära oss när vi är här...?

Gott Nytt År, Vännen!

kram Bosseman
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP