Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här är det djupa grejor, "djuphet är att vara nära ytan", titeln snodd från John Ajvide.


Människohamn

Membranen andas utan skillnad
Överväldigande nära sjunger mörkret
Allvarons skenande blodflod
Samtidigt i Säffle; finns en åtskillnad
Ett fönster i cellväggen
Murverket mot ändligheten är gränslöshetens virvlande passage
Semipermiabla membran kysser tanklöst världen
Löser sig i fuktigheten
Viskande gnistor slukar tidsangivelser
De kloke rörs av atmosfärens flöden
Orsak och verkan är verklighetens kläckningsområden
Diversetorparen vänder på kartan
Örat mot marken
I mitten av världen




Fri vers (Modernistisk dikt) av svernbygrabben VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-31 13:35



Bookmark and Share


    nånja
Örat mot marken!

Kompis, Gott nytt år!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP