Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonpromenad

Himlen är ett utkast
en romantisk muralmålning
aldrig fullbordad i hundra år
jag promenerar naken här i parken
ljussättningens mästare skickar solkatter
genom djupen slår de in i väggen
avger värme och förändrar världen
fåglar sätter skiljetecken
mellan ord som flyger
gospeltåget rör sig kränger
stiger hymn ur hymn och svänger
molnens lysande lampor landar




Fri vers av svernbygrabben
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-01 11:55



Bookmark and Share


    nånja
Gillar ditt samspel med naturen!
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben