Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slut på alla lögner


Från ovan

Genom mina gamla gator
Genom alla dessa år
Jag inser vad jag har förlorat
Men också vad jag har
Fått
Alla mäktiga stjärnor
Har gett mig min gåva,
Ett liv fritt från lögner

Priset får vara vad det vill
Men jag vill inte ha den här skiten
Igen
Halva livet förlorade jag tack vare en bubbla
Tack vara lögner, lögner, lögner
Och falska vänner
Lämna mig ifred
Låt mig vara mig själv




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-01 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro