Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan och året är samma

Känslan ännu
den samma,
en blandning av
melankoli,
lycka och
ambivalens.
Året passerade,
likt inget hade skett.
Varför skillnad nu,
året är ännu
det samma.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-01 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight