Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Textflödet som vaskar fram korn, som kan vara av guld, men aldrig alltid är


Så är det - Del "onödigt lång"

Smärta nöd och själslig död
söndertrasat inre och krossat hjärta
glassplitter i skorna och rakblad i min säng...

...ja visst gör det ont!

lättar att skriva om smärtan
än om skönheten på sommaräng

Förälskelse glöd passion och åtrå
bredvid kärlek djup och röd förtärande förhärligande
livsbejakande livsskapande helande i all sin glans...

...ja visst gör det ont!

lättare att skriva om kärleken
än om sexet som äger rum i ingenstans

men det är och förblir så
att hur tramsigt och fånigt det än blir
att skriva om...
vill jag skriva om...

det fadda det fatala det orumsrena
det moraliskt klena mitt sönderfall...
min stolta resning

...e ri och ra i rajtantajtan och tralala
fy faan vad bra och meningslöst i evigheten
men sagolikt i stunden

Så som så är det:
Att ligga med dig
är som att få en godispåse med bara ens favoriter
blunda och varje gång fiska upp en ny bit som slår alla de andra

Att ligga med dig
är som att få en godispåse med bara ens favoriter
blunda och varje gång fiska upp en ny bit som slår alla de andra

Att ligga med dig
är som...

Så är det




Fri vers av Iamme
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-01 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iamme
Iamme