Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

Spruckna isskorpor

Tvärbanans dunk

Din återkommande röst

Min kudde frostig utan dig

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Åse Tropp VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-01 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow säger jag bara. <3
2018-05-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Vad vore vi utan Tröst?
2017-02-10

  Salvation Pepper
Ja, det varma och goa kan saknas.
2017-01-19

  ULJO
Otroligt bra skildrat
Din bästa tycker jag
2017-01-02

  aol
Verkligen djupsinnigt så känslosamt fint skaldat,
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP