Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden bakom orden


Hej tomtegubbar

Vi har bara varandra
i våra korta liv
Så låt oss skratta och skåla

Röken och larmet
från kriget i Aleppo
Bräckliga gummibåtar
på Medelhavets stora vågor
Det stora mörkret
mellan dig och mig

Vi har bara varandra
i våra korta liv
Så låt oss skratta och skåla




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Respons VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-02 07:40



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Visst, men skrattet fastnar lätt i halsen så som världen ser ut just nu.
2017-01-03

  Blomma-Stjärna VIP
skrattet sätter sig i halsen - dikten får mig att tänka på att glädje inte kan finnas om inte vi filtrerar och prioriterar så vissa verklighetens spår i oss får träda i bakgrunden!
2017-01-02

  Anya VIP
Jaa svårt om man har rätt att vara glad fast kriget pågår??? Kanske måste man få vara glad ändå...livet är tufft.
2017-01-02

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar kan alla skratta och skåla!

En utopi så vitt jag förstår.
2017-01-02

  Mats Edin VIP
Skål!
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP