Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskunskap

Livskunskap

kommer med åren

men borde kunnat komma

i de yngre åren

där de bäst behövs




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-02 09:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP