Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt år

Endast människor
tror att något förändrats
med ett nytt årtal

Tiden bryr sig inte alls
den fortsätter som förut




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 1585 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-02 11:16



Bookmark and Share


  aol
Så är ju sanningen den är ju oföränderlig,
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP