Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anspänning


Du drar ut tiden
till bristningsgränsen
håller dig nära
men ändå på avstånd

omsluten av din närvaro
är långbänk en plåga
och sträckbänk tortyr

motståndet försvinner
i takt med de hjärtslag
jag förnimmer intill mig

din längtan bränner min hud
men du väntar
tills jag ber om förlösning
och tiden försvinner
omkring mig




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-01-02 11:38



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
fint...
2017-01-04

    hari lee
Du är oförliknelig. Äkta vara. Kiitos
2017-01-03

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra förmedlad spänning mellan två
trånande.En mer än den andre.
Hoppas det har löst sig. TBG.
2017-01-03

    ej medlem längre
Tänker på att saknaden från någon(eller en önskan att befrias från sina kval) kan kännas som en sträckbänk där tiden drar ut på tiden. När den dagen kommer finns hopp om återförening.
Bara spontana tankar kring det hela. Det är vad som kommer i mina tankar när jag läser texten. Kanske helt fel spår.
Texten är stark o berör.
Mvh annokas
2017-01-03

  Petter Wingren
Lågmäld sång med stilla flöde av skönhet. Mer det intuitiva än det intellektuella, mer ivrig att förmedla än förädla.
2017-01-02

  Eva Langrath VIP
En välskriven text där jag förnimmer hur njutning och plåga håller varandra i hand.
2017-01-02

  alicja lappalainen VIP
En sado -masochistisk bild av ett förhållande mellan människor.
2017-01-02

  ULJO
Årets finaste text
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös