Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nr. 4

Apatins oerhörda viljekraft
helt orörlig men bränsle
som sträcker sig bortom
likt en bil med
kopplingen ur
ett tegelblock på gasen; explodera eller rasa
bort okontrollerat
bågen är spänd
magen vänder sig och
handen bejakar allt jag skriver
blir till avskedsbrev




Fri vers av Arnór
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-02 15:04



Bookmark and Share


    glasa VIP
tätt
intensivt
bra bra bra
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Arnór