Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första arbetsdagen

Åter efter jul
Lösenord fungerar ej
It-support; hjälp mig!




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-02 15:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, utan ID
får man gå i idé!
2017-01-03

  M.Eta
Igenkännande text, mycket bra! Extra skönt att känna att man är pensionär!
2017-01-02

    ej medlem längre
Första dagen efter helgen är seeeeeeeg...
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén