Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissistisk personlighetsstörning

Narcissistisk personlighetsstörning är den stora åkomman i Sverige och borde få

röna ett stort intresse från folkhälsomyndigheten så att de kan försöka förbättra hälsotillståndet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-02 17:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ägandebegäret
B.l.a hos den med
Psykopata drag,
gynnas av
Konsumtions
Samhället!
Intressant
"upplysande
Fackla"
:)

2017-01-03

  Valter Örn VIP
Ja du har verkligen humor och sinne för ironi :)
2017-01-02

    frun
Jag borde skaffa mig sådana drag för att lyckas. Ser inget fel i det.
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP