Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförtroende

Att vara sig själv är kanske inte lika lätt som man tror.
Det kanske inte är så lätt alltid,
nej.

\"Var dig själv, så går allting bra\"
är vad alla får höra.

Men är det så lätt?
Får man svar på alla frågor?
Kan man vara sig själv?


Vem är du?
Var kommer du ifrån?




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-05-17 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag