Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min trogna vän heter Caspian och är min prins.


Trogen vän

Älskad av en trogen vän
Hälsad när du kommer hem
Sover alltid i din säng
Ute alltid sol som regn
Skäller kanske på en hare
Ute är det stjärnströdd skare
Sommar vinter höst och vår
Ständigt ute går och går
Vänner får i samma spår
Frågar hur ens älskling mår
Man är plötsligt social
Vännen kommer då på tal
Älskar dig hur än du är
Rik som fattig är du kär
Pompe, Balto och Perdita
På din älskling kan du lita.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-02 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP