Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allos Ljus

Ljus ett ljuvligt litet rum för själen

Där lugnet är beständigt 

Där tänkta tankar vilar i den tid som ännu är

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-03 07:55



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Magiskt mäktigt!
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP