Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min identitet vill de nog inte ha eller hur menar du?


En krissituation.

"Gör det till ett katastrofområde, här är en i kris"

"De personer som är skonade och ser ner på människor i
sin utsatthet de som ser en långtgående kris i personerna
kan ju ställa sig i den nya simulatorn för att känna på en
helvetes färd genom utsatta området och vad det innebär
skulle ni sedan komma ut som friska, sunda och naturliga,
fortfarande naiva och lyckliga människor? Knappast inte"

Behandla; som katastrofområde "Vi är i kris" Känn det!

Så såg de på mig, stirrande och jag blev stel i kroppen.

Nej, jag har inte studerat er värld,
bara tvingats in i den genom olyckliga omständigheter.

Är du arg för att du tror jag kan se och således hjälpa till
ett omänskligt möte likt en alien, så träffade jag på dem
vem fattar besluten åt er, socialen och polisen så kan ni
inte ha det för alltid i min värld arbetar vi med bärande
idéer vilket skulle gynna er självständighet gentemot de
andra i en skivbutik där ni säljer begagnade skivor odyl.
laga deras gamla cd spelare, sälja omgjorda jeansjackor
och begagnade prylar för killar för här finns det luttrade
unga kvinnor med krossade drömmar som passar för det.

En dag kanske de kan känna lycka när kärleken kommer.

Vi behöver inte simulatorn, var det en politiker som sa.

Men flytta hit till området då och känn det här dras man
ner i skiten direkt man öppnar munnen mot en där nere.

Sätt han i simulatorn, sa polismannen.

"Skulle han sedan komma ut som en frisk, sund,
naturlig fortfarande naiv och lyckliga människa"

Är han en medelsvensson, en norm för det goda
är det detta som är felet med de lunch välgödda

Ge oss då lunchkuponger till våran lunchkrog.

Socialen! För nu är vi hungriga!






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-02 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP