Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitalismens köttätande ansikte.

Vi slavar under tron om att få komma till paradiset, förblindade & programmerade av land, regering och samhälle.
Men det ligger lite i tiden att bryta normer.
Människan är idag är så medveten om den giriga kapitalismens köttätande, maktbesuttna ansikte. Och människan är arg.

Har vi inte lyckats utplånat vår egen art inom hundra år framåt så öppnar moder natur sitt ammunitionsskåp och får det överstökat.
Det är nog ett fint skådespeleri ifrån ovan. Skrattar gör dom nog också. Jesus och grabbarna.




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-02 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson