Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sätta sig själv i fängelse


och sitta kvar
fast man är fri
att gå

© Maria Marängsviss, 5 januari 2017




Fri vers (Fri form) av Maria Marängsviss VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-10 20:04



Bookmark and Share


  aol
Just såsom man kan känna sej,
2017-01-23

  Minkki VIP
instämmer med KattenKin...
2017-01-15

  KattenKin VIP
Känns bekant...
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP