Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går fram igenom folkstormen

Går fram genom folkstormen
Bland så många som
bara verkar tjoa och skratta

Ser att hur precis alla
som går här
vinkar med vänster hand

Möter då plötsligt någon
som vinkar tillbaka med höger

Är då genast som om jag klivit
igenom en söndersprickande spegel

Till en annan
nästan helt likadan
men så obegriplig värld




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-03 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Överens om tanken
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman