Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyårsdikt


Det väntande året

 

 Ser du det väntande året?

Ser du dess oskrivna blad?

Ser du hur valen står öppna,

hur utsikter står där på rad?

 

Lägen att välja det rätta.

Dagar att våga nåt nytt.

Stunder att ser och förändra

de skuggor av året som flytt. 

 

 

©JessicaMarieOlsson2017



Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 1637 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-03 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP