Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vålådalen 20101021


Träden lyssnar

 

Det du sagt vinden

vet snart skogens alla träd

Var rädd om tankar!

 

En tall susar tyst i lönn

Sanningen tar ny riktning

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 774 gånger och applåderad av 32 personer
Utvald text
Publicerad 2017-01-03 17:40



Bookmark and Share


  aol
Vackert skaldat och så väl värd guldstjärnan,
2017-04-01

  Iréne S Räisänen VIP
Vackra tankar.
2017-01-12

    ej medlem längre
Grattis till guldstjärnan!
2017-01-11

  Bo Himmelsbåge
Stort Grattis, till utvald text, vännen!
Mycket välmotiverat!
Tack!
2017-01-10

  Ljusletaren
Du får mig att tänka på boken som jag vill ha och som heter "Trädens hemliga liv" Sant och bra ordat!
/kram
2017-01-10

  Mangal VIP
Berörande vackert. Djupt och lätt. Väcker längtan ut. Till tysta samtal.
2017-01-10

  Änglaögon
Mångbottnade rader.
2017-01-08

  Ann V Åhsberg VIP
Grattis till utvald text!




2017-01-08

    ej medlem längre
"En tall susar tyst i lönn"

snillrik rad, en fin dikt.
2017-01-08

  Eva Langrath VIP
Fint om våra vänner träden, för mig en text med många bottnar.
2017-01-07

  Ann V Åhsberg VIP
Mycket bra skrivet med flera budskap. Stor visdom här. TACK!
2017-01-06

  Åse Tropp VIP
Varmt och i tröst!
2017-01-06

  Bo Himmelsbåge
Vacker, klok tanka om skogens alla tankar!
Var varsam med vilka tankar vi viskar i vinden; de kan fara som en löpeld i skogens toppar och snabbt skapa en ny sanning!
Bokmärkes i klokskogen!
2017-01-05

  Chawa VIP
Stor visdom finner jag i orden. Gåtfullt intagande för den trädälskare jag är. Tack!
2017-01-05

  Respons VIP
Vacker och lite mystisk.
2017-01-04

  ULJO
Så är det
2017-01-03

  Johan Strömstedt
En vacker beskrivning med en doft av John Baur.
2017-01-03

    ej medlem längre
Jaa, sant...vinden löper fort omkring
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg