Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAST JAG LEVDE

 

Om du skulle dö

före mig

 

finge jag gå i sorgdräkt

ångra osagt och ogjort

 

skriva mina minnen

i tankars gömda dagbok

 

aldrig mer höra din röst

älska mig med ord

 

aldrig mer se din längtan

blomma i begär till mig

 

aldrig mer njuta av

dina händers läkedom

 

aldrig mer skratta åt

våra galna tokerier

 

jag skulle dö fast jag levde

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-01-18 17:59



Bookmark and Share


  S~A •••
Damn!
2017-11-18

  Lars Hedlin
texten berör inom
2017-01-29

  Peter G VIP
En oerhört stark och fin kärleksdikt, glasklar i framförandet!


2017-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Det här vill man helst inte tänka på...så berörande...
2017-01-22

    ej medlem längre
finns mycket av livets doft i dikten, och tankar och feelingar som med åren växer sig allt starkare i människobröstet: skämt och allvar, livet och döden; detta handlar denna varmt kärleksfulla och aningen vemodiga lyrik om... applåd såklart! tack.
2017-01-19

    ej medlem längre
Så fint och så gripande. Jag känner igen mina egna känslor i dina ord.
2017-01-19

  Rise Little One
Äkta kärlek är sårbar...
2017-01-19

  Magica VIP
Stark dikt.
2017-01-19

  Valter Örn VIP
Dikten uttrycker en innerlig kärlek till en partner.
2017-01-18

  ULJO
Starka ord på pappret
2017-01-18

  Marianne Räf
Hade ofta sådana tankar, medans min man ännu var i livet. Nä, det är ej lätt!
2017-01-18

    Dan Myrbeck
Starkt och bra skildrat.
2017-01-18

  Marita Ohlquist VIP
"jag skulle dö fast jag levde"

Stark avslutning på en bra text!

Där kärleken är!
2017-01-18

    ej medlem längre
Orden hugger tag....
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP