Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snö i ett moln blir till regn som möts av kylda marker


Det underkylda

underkylda droppar

blir pärlorna i dagerns stomme

 

vi trär dem på strån

låter dem bilda en länk

 

den finns där varje dag

och om du tittar efter kan du se den,

höra hur pärlorna kvillrar

i vårbäckens glans

 

© Birgitta Wäppling, 3 januari 2017

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-19 18:37



Bookmark and Share


  Björn Solum
Vacker text om vårens ankomst och glädje.
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP