Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade vetat..

 

Varje korn

som är kvar

i timglaset

 

känner till

sanningen

om alla dem

som runnit ut

 

livet

hade sprungit

lika fort

om det vetat

 

men det hade

inte gjort lika ont

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-01-04 00:21



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Oh ,vad fina ord du diktar fram . Och visst är det så som du säger: Det hade tagit samma tid men inte gjort lika ont.
Mycket fint skaldat i dina visa visdomsord.


2017-01-24

  Lars Hedlin
berör inom starkt..kram
2017-01-12

    ej medlem längre
Texten berör.
2017-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande text och ett ljuvligt foto...
2017-01-04

    Dan Myrbeck
Tänkvärt poetiskt...
2017-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om tiden, som vi tyvärr ofta inte tar till vara.
2017-01-04

    ej medlem längre
Vemodsfyllda ord.
2017-01-04

  ULJO
Fin betraktelse
2017-01-04

  Rise Little One
Vackra tankar om tid, livets sanning...
2017-01-04

  Alysse VIP
Vilken vacker liknelse
Vacker och vemodig
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP