Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelen var här

Funderar på min vän
den sommaren jag blev kär
fyrklövern på ängens gräs
och himmelen var här

Fåglarna de sjöng om gryning
dina ögon talade mer
sa att du älskade ljuset så
och himmelen föll ner

Jag bad till högre makter
att lyckan stannar kvar
min ängel där ovan molnen
och himmelen lämnar svar

Vi såg tusen stjärnor tändas
så vackert utan besvär
månen den visade oss vägen
och himmelen var här

Funderar på sagans väsen
den kärlekssången jag fick
tonerna som gav dansen
och himmelen kom och gick

Orden som du skrev till mig
när vi blev riktigt kära
breven med doft av parfym
och himmelen var nära

Syrsornas kvällskonsert
den lyssnade vi gärna till
det var då vår kärlek växte
och himmelen stod still

Funderar på min vän
från universums atmosfär
den rikedom som gavs mig
och himmelen var här

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 468 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-09 12:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbara minnen...mycket vackert...
2017-01-14

  Lars Hedlin
Du skriver med en bra närvaro....
2017-01-12

  Salvation Pepper
Stämningsfull, som alltid.
2017-01-12

  Ann V Åhsberg VIP
Så vackert!

"Funderar på min vän
från universums atmosfär
den rikedom som gavs mig
och himmelen var här"

2017-01-11

  Fem hjärtan VIP
En fin dikt om dina kärleksminnen!
2017-01-11

    ej medlem längre
Vackert...om kärlekens tid!
2017-01-11

  Kjell Åhsberg
Fint rimmade minnen och en sann hyllning till den äkta kärleken.
2017-01-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det som gott var
ständigt är med
och bär en här!
Vackert sagt
orden gott lagt
och i en skön takt!
2017-01-10

  Niliboy
Fin aforism " himmelen var här", en vemodig ton å en stor saknad, tänk att sådant blir så fin poesi! Men så är det!
2017-01-10

  StinaJ VIP
En fin dikt med kärleksminnen som berör.

2017-01-09

  Yrre VIP
ja, himlen finns i kärleken, vacker text detta!
2017-01-09

  Eva Langrath VIP
Kärleksfulla ord
2017-01-09

  Eva Helene VIP
Vackra minnen!
2017-01-09

    Dan Myrbeck
Fint & vackert
2017-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfullt och vackert diktar du om kärlekens himmel.
2017-01-09

    ej medlem längre
En dikt fylld av kärlek och tacksamhet - så vackert att läsa.
2017-01-09

  Marianne Räf
Så vackert skrivet om kärlek å himmel !
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO