Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skygg

Du vill inte framstå

som en femme fatale

Inte ens en liten springa

vill du upplåta

åt en man




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-04 12:11



Bookmark and Share


    Lars J
Bra och med glimten i ögat, snyggt!
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP