Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med stadig blick

Jag såg en pojke ta steppsteg bredvid sin pappa i sin iver att berätta
De bar på något
Såg inte vad
Men det verkade luftigt och lätt
Vit och flyktig kom luften ur deras lungor
Kanske var det glädjen över att höra ihop
som de bar på?
Grön overall och röd mössa
Från ett fönster kan världen berätta så mycket bra
Så är livet om vi vill se det
Kärlek
Iver
Samförstånd
Du och jag pappa
Alltid min son ... alltid.




Fri vers av Figge
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-04 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge