Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollektivtrafiken

- Vilken busschaufför är
punktligast?

- Tidtab-Ellen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 394 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-01-05 15:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Gillas mycket!
2017-03-03

  aol
Gillas haha bra där,
2017-02-01

  Connie
Och man kan ta rellsbussen om man ska plocka svamp :D
2017-01-29

  Lars Hedlin
Njaaaaaa inte alltid på en Söndag kanske :)
2017-01-12

  louisegirl
Haha...:)
Bra där!
2017-01-07

  Anya VIP
Rolig text och gillar även kommentarerna till. du engagerar dina läsare! Bra!!!
2017-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Frågan är vad som är viktigast
passagerarna eller tidtabellen.
Många löser problemet med att
inte stanna vid en del hållplatser
även om någon väntar där. Men
Tidtab-Ellen klarar nog båda uppgifterna
galant.
2017-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
...utom när det är snökaos...men annars så...snyggt...
2017-01-05

    ej medlem längre
Ellen kan man alltid lita på
2017-01-05

  soligajag_1 VIP
Hhahahah, , ,
2017-01-05

  Eva Helene VIP
Ja, hon ja! Och ändå kör hon så lugnt och bra!
2017-01-05

  Goraxy 89 Orion VIP
Bästa buschaufför é nog invandrar-chaffissen som bor mé fröken Ur !
2017-01-05

  Maria Sundelin VIP
Eller en som kör här i stan som inte stannar på hållplatser om han blir sen
2017-01-05

  Judas Ekholm VIP
Stilig 031-vits!

Här kommer ett missfoster till försök att kontra. Haha.

Värsta busschaffissen måste ju vara följande:

Fördr-Ö(r)jan
2017-01-05

    Dan Myrbeck
Hennes syster är också busschaufför.
Hon kallas Sena Lena.
2017-01-05

    ej medlem längre
Den var bra!!
2017-01-05

  Per Drysén
Den enda pålitliga!
2017-01-05

    ej medlem längre
Det måste man hålla med om!
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck