Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar blicka ut

Bryter upp cirkeln
dansar i spiraler

vilar i centrum
av ljusets virvlar...

vintergatans svala lekfullhet
når också till snödroppen

känslan av ett vi når långt
strålar hål i mörkret

vi nickar i samförstånd
vi vågar blicka ut -




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-01-04 15:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Magiskt fint
2017-01-12

  Anya VIP
Hopp... som är ditt signum. Älskar slutet:
"vi nickar i samförstånd
vi vågar blicka ut -"

Jag håller med.
2017-01-06

  Marja-Liisa Koski VIP
Ja, vi höjer våra blickar...
Kram!
ML
2017-01-06

  Janina Kaminska
Fantastiskt poesi! Tänkvärd, magisk, målande.
2017-01-06

  Maria Sundelin VIP
Hoppfullt
Kramar
2017-01-05

  Nils-Robert
En så elegant och vacker text. Så bra flyt i dikten.
2017-01-05

  Salvation Pepper
"vintergatans svala lekfullhet
når också till snödroppen"
Säger mycket om Alltet.

Gott!
2017-01-05

  Respons VIP
Gränsöverskridande och vackert!
2017-01-05

  KattenKin VIP
Fantasifull och filosofisk om utvecklande samhörighet. Fint och avundsvärt.
2017-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda och spännande synvinklar på livet och tvåsamheten.
2017-01-04

    Dan Myrbeck

Tänk om det finns varelser där ute
i vintergatan?

Tänk om de gjort freden och ljuset
till sina vänner?

Då har vi mycket att lära.

2017-01-04

    ej medlem längre
Dina ord uppmuntrar mig att våga se framåt och dansa mot ljuset.
2017-01-04

  ULJO
Ja det gäller att våga kasta sig ut i outforskade marker det först då man kan tillför livet något nytt
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP