Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden räcker inte längre till...

Jag försvinner ibland, och alla frågar vad jag tänker på

men det kan jag inte tala om, för man får ju inte tänka så

det värsta är att du förstår

du har vandrat dem stigar

som jag trampar på

 

Den del du ser av mig, finns snart inte mer

det svåra, djupa och mörka

finns långt ner, det är bara munnen som ler

 

Du vill veta vad jag känner

men det är en fråga som gör ont

den bränner

 

Jag måste skriva om de sista orden

för att få en ny chans

att vara kvar här på jorden

 

......Men vad gör man när orden tryter?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-04 15:59



Bookmark and Share


  Rise Little One
Man ställer till för sig själv med sina egna funderingar ibland ...
2017-01-05

  Respons VIP
Vackert formulerat!
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech