Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näst sist....

Näst sist....
Är nog nästan ändå värre...
än att komma helt sist.




Övriga genrer (Aforism) av Verner Forsman
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-04 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Beror nog på egot---hur man tar det
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman