Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokatastasis


Allting är minnen,


ingenting glömmer vi




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 685 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-04 20:59



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
våra minnen skapar vår världsbild
mycket glömmer vi
men det blir till erfarenheter
till tankar
till liv
det först som fanns var tanken...
2024-01-21

  StinaJ VIP
Mitt i prick, så träffsäkra är dessa få ord.
2017-01-05

  alicja lappalainen VIP
Om man glömmer ingenting=ingnting glömmer vi då fyller ondskan inte apokatastasis villkor, eller?

2017-01-05

    Sefarge VIP
Lätt att glömma ingenting
För allting runtomkring!
Myckeet Smartklokt
Skrivet!
Bugar o bockar!
:)
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP