Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingår i diktsamlingen Befrielse https://www.youtube.com/playlist?list=PLOZoZmraYQYrAZntcwWw6DD8u0ywheVIt


Renande bön

Min skapare!
Befria mig från min börda!
Låt mig kasta ifrån mig
Låt mig blåsa ur mina lungor!
Låt mig föra den tillbaka i etern
I evigheten!

Falska sången
Smäda inte mig!
Hindra inte min
Glädje, kropp, själ!

Öppna mina portar
Bred ut mitt hjärta
Hela min själ
Rulla ner stenen från
Mitt hjärta och min kropp
Ge mig kraft
Till att låta min själs ensamma barn
växa upp
påbörja sin resa
Och hela sig

I din kärlek




Fri vers (Prosapoesi) av Ildikó Asztalos Morell
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-04 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell