Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnförmörkelse

Precis som solen, uner sitt lopp ibland kan drabbas av solförmörkelse,

så finns det även människor som kan drabbas,

men då i form av hjärnförmörkelse

Det är en åkomma man kan drabbas av

om man inte låter det rotera rätt däruppe

som det händer för solen




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-04 22:39



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Denna förmörkelse kan drabba vem som helst och sedan är det inte så lätt att få igång "rotationen" , , det tar tid!
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP