Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... ingenting


Ingenting Gör Så Ont Som Ingenting

Jag "älskar" hur du på en sekund fick alla mina bra minnen att kännas som ingenting...

Ingenting...

Jag är liksom inte lika ledsen över det som är och varit. Inte mer än att jag saknar mina bra minnen, ja dem som betydde något iallafall.
Just nu är dem inte mer värd än en åbro 7'3% som jag drack 2012.

Ingenting...

Jag hatar dig för att jag inte fick ha kvar mina vackra fina minnen av dig.
Jag hatar dig för nu gråter jag inte för att jag saknar dig.

Ingenting...

Jag gråter för ingenting..
Ingenting...
Jag gråter för att ingenting gör så ont som Ingenting.







Fri vers av Andreas Widell
Läst 594 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-05 02:11



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Begreppet 'Ingenting' känns igen från tidiga diktförsök - Men vad är ett INGENTING? Ett värdevakuum som inte ens existerar. Det finns ett fysikaliskt tillstånd vi kallar vakuum, men om vi undersöker detta så ser vi att där finns partikelvågor, kvantfält alltså ingen äkta tomhet?
-
Bra att du skriver och delar med dig. Det kunde inte jag göra och mina försök väckte inget gott gensvar, bara förödande kritik.
2017-02-26

  oMareld
Känslan finns kvar långt efter.

Bra skrivet och tack för att du delar med dig
2017-01-21

  Emelie Hansen
Bra skrivet! Känner igen sig. Känns ÄKTA
2017-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell