Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2013, frisk nu! Till dig som är sjuk: det går att bli frisk, tids nog. Be om hjälp och prata om det!


Till en ätstörning

Vad ska jag göra jag kan inte stanna
Jag måste hitta vägen ut
Ja, jag har fastnat det fick inte hända
Men jag fastnade för dig till slut

Ingen har sårat mig så mycket som du
Och ändå behöver jag dig
Vad gör jag nu, jag måste hitta tillbaka till mig

Till den jag var innan allting gick fel
Jag var för skör nu står livet, mitt liv, på spel
Nånting försvann bara en liten del
Ge tillbaka den nu så jag kan bli hel

Alltid så trött ingen ro, ingen frid
Jag klarar det själv, men det kommer ta tid

Jag var den jag ville, allting var bra
Innan du kom och tog den jag var
När släppte jag in dig, när blev det såhär
Vill inte leva mitt liv i misär

En tanke så stark, den måste va sann:
Nu ska jag kämpa allt vad jag kan
Men jag drogs bara neråt, förstod aldrig när
Allt gick så fort och sen var jag här

Det blir inte bättre, det går åt fel håll
Mitt jag försvinner jag har ingen koll
Hur hittar jag kraften att ta mig ut
Och vad gör jag när viljan är slut?

(Det blir bara bättre, det går åt rätt håll,
Jag kom tillbaka nu har jag kontroll.
Jag hittade kraften att ta mig ut,
Jag blev mig själv igen tillslut!)

Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av poetissan.se
Läst 530 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-05 11:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt samt bra
2017-01-05

  Onomatoprofet VIP
https://www.youtube.com/watch?v=16Tb_bZZDv0

på samma tema

2017-01-05

    Lars J
Starkt innehåll och med rim, kan det bli bättre?
2017-01-05

  Öknens Ros VIP
starkt gjort!
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se