Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fan läser bibeln...

Som fan läser bibeln

tolkar vissa läsare

mina texter




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-01-05 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP