Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invit 2

Den mörkögda skönheten från Vara
I baddräkten klädd så låren är bara
Drar blickarna till
Precis som hon vill
Hon kan välja ur en manlig skara




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-05 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En så kallad manslukerska?
2017-01-05

    Dan Myrbeck
Ja, det verkar bara vara
att välja och vraka..!
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén