Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänder i spisen

Det är tretton grader varmt i mitt kök när jag kommer hem

Det är förhållandevis kallt

Mina kollegor förstår inte hur jag kan bo som jag gör

Ute är det femton minus

Det är betydligt kallare

Du satt inte utanför ICA idag

Jag undrar var du är...




Fri vers av Iamme
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-05 19:24



Bookmark and Share


    carinamnm
Kontraster! :(
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Iamme
Iamme