Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heeey...this is not poetry ;)

What's with the fucking thing about "Tro" now a days...här och i alla (djävla) kafferum...

Låtom oss se...

Guidades härom dagen av "kamrat på forumet" via tron på "Kristus" till att läsa om "NYA FÖRBUNDET". Har sen läst sjukt osmakliga artiklar om

- rasism
- antifeminism
- antisemitism

...i Jesu namn :ooooo

God lust att i samband med detta anmäla flera webbsiter fyllda med ord jag vägrar att sätta mina fingrar på i den ordning att de stavar till dem...

WHAT ABOUT "White TV" ??? Asså kära HERRE...NO! Allah, Gud, Buddha, Mammon...

Hällbräjjda mig och be, hindu. sunni, reiki, Jesus hela mig med vigvatten förbön och välsignelse...jag kallas förlorade av troende av alla de slag, sluten av de "spirituella" för att jag inte tror på spöken och andeväsen, just en avfälling för att jag inte tillhör kristendomen, fördömd för att jag inte tillhör islam, för evigt på nytt född ty jag är icke buddist...har inget altare utanför knuten som en hindu...jag frotteras dagligen med människor tillhörande världens allra största religioner och förväntas ta ställning till VEM AV ALLA DEM SOM HAR RÄTT !?!?!?! Alla hävdar att de sitter inne med sanningen... Och min väninna snackar om chakran...balans...universums helande kraft...

JAG SPYR!!

Tar min katt i svansen, kryper ned under täcket och frågar henne om hon vill stanna kvar och hon svarar med att spinna när jag kliar henne bakom öronen.

Tack för att någonting påtagligt, enkelt som frön i jord som gror finns kvar!




Övriga genrer av Iamme
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-07 12:03



Bookmark and Share


  Iamme
Mmmmm...jag får själv massor med funderingar typ heeeeeeela tiden, kring människan och hennes sökande och hennes behov av att tro... 151 <3
2017-01-07

    ej medlem längre
Dikten är rak och ifrågasättande. Jag får funderingar om varför så många tycker så olika men ändå så lika.
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Iamme
Iamme