Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du gav mig en omöjlig text.


Förvandla mig.

Känn, känslan och säg farväl för döden
ser ett barnansikte tåras och farväl,
farväl du smed som förbannat det smycke
vart barn nu bära om halsen och finn den
stig som ledas ska till himlen. Farväl, farväl
för stunden och jorden till den är vi förbunden,
hoppet och smycket om halsen siar en morgondag
däri solen, se om det lilla de bärande få, ett tecken
vi nu taga emot, farväl till den som står oss nära för
en himlafärd vi bära på. Känn, känslan och säg så
farväl för döden ser ett barnansikte tåras, bandet
som ges är ett tacksägelse minne och ett smycke.

Jag älskade och du stred för mig i månskenet,
ett omöjligt livsuppehållande vakuum av död.

Så börjar en ny tid, en tid som ingen känner till.

-Du gav mig en omöjlig text!

-Förvandla mig.

-Men jag kan ju inte!

-Kyss mig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-05 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP