Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dripp, dropp

Trasig inuti

För evigt

Blödande




Fri vers av Himmelsmekanik
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-05 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himmelsmekanik
Himmelsmekanik