Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit som ej förtjänas av hon som krävde den

Jag skälver
Och marken under mig vaggar mig illamående
I sängen med din mobil i stadigt grepp
Ja, din manick, mojäng, det där
Helvetespåfundet

Nästan kriminellt
Att vara på jakt efter något förödande
Eller kanske gör man det för att
Överraskas
Surprise!

Jag erkänner
Du vann
Helt ovetandes
Men jag fick priset
en sömnlös natt
Guldmedalj i halvsunkigt svek

Du ligger kvar
Jag ligger kvar
Finns inga spår att sopa igen
Trots att jag grävt djupare än någonsin




Fri vers av Sigridanna
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-06 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sigridanna
Sigridanna